Verzekeringsadviseur Enschede

Persoonlijk en onafhankelijk advies over verzekeringen in Enschede en omstreken

Verzekeringen, altijd een beladen onderwerp. Net als bij veel andere onderwerpen heb je voor- en tegenstanders. In de afgelopen jaren heb ik al veel negatieve uitspraken over verzekeringen gehoord: Oplichterij, gebakken lucht, noodzakelijk kwaad en ga zo maar door.

Nu snap ik dat niet iedereen zo enthousiast is over verzekeringen zoals ik dat ben. Het is ook mijn werk. Maar helemaal niets verzekeren doen veel mensen toch uiteindelijk ook weer niet.

Uiteraard is dat een vrije keuze. Of het een goede keuze is, laten we maar even in het midden.

Moet ik verzekeringen afsluiten? Nee, slechts een aantal verzekeringen zijn in Nederland verplicht, maar het merendeel is vrijwillig af te sluiten.

Natuurlijk moet je het ook weer niet overdrijven met verzekeringen. Veel mensen zijn over verzekerd of hebben overlap in hun verzekeringspakket. Om dat te voorkomen heb je mij als verzekeringsadviseur Enschede, die je gevraagd en ongevraagd bijstaat om voor je in kaart te brengen welke verzekeringen je wel en niet nodig hebt.

Dus toch niet zo verkeerd, een verzekering? Nee, een verzekering is in de basis eigenlijk een heel sociaal product. We betalen allemaal een bedrag zodat de mensen die even pech hebben, financieel geholpen worden. Toch prettig als het ongeluk jou treft, je ook een vergoeding krijgt om je schade te herstellen.

Door regelmatig contact met je te houden zorg ik er voor dat je verzekeringspakket aangepast is op jouw situatie en wensen. Zodoende kun jij je kunt concentreren op de zaken die jij leuk vindt.

Bonke, verzekeringsadviseur Enschede, helpt je graag op een eenvoudige, prettige en persoonlijke manier bij het kiezen van de juiste verzekeringen.

Verzekeringsadviseur inschakelen

Ik neem graag even contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

Hypotheek Advies

Hypotheek Company Logo

Wat doet een verzekeringsadviseur?

Een verzekering kun je toch ook zelf afsluiten? Waarom heb je dan een verzekeringsadviseur nodig?

Daar kom je vaak pas achter op het moment dat je een schade of ander probleem rondom verzekeringen hebt. Verzekeren is net als veel andere beroepen een vak apart. Het is niet moeilijk, maar er zijn veel (spel)regeltjes die je moet kennen. Dat is vaak een kwestie van het werk veel doen. Google heeft namelijk ook niet altijd overal een antwoord op.

Als verzekeringsadviseur ben je elke dag met verzekeringen bezig en kom je eerder tot het juiste antwoord en/of oplossing. Ook door een groot netwerk aan specialisten om mij heen. Daarnaast zijn er genoeg verzekeringen die je simpelweg niet online kunt afsluiten.

Een verzekeringsadviseur neemt samen met jou de situatie door en herkent eventuele risico’s die je loopt. Deze risico’s kun je eventueel verzekeren. Volledig, gedeeltelijk of misschien helemaal niet. Dat spreken we samen af. Risico’s lopen we allemaal. Dat is ook helemaal niet erg. Zo lang je je er maar bewust van bent.

Als we de te verzekeren risico’s in kaart hebben gebracht is het ook mijn taak om deze risico’s zo goed en voordelig mogelijk te verzekeren. Dat kan ik doen bij nagenoeg iedere verzekeraar in Nederland. Dat is het grote voordeel van onafhankelijk zijn. Periodiek herhalen we dat hele proces om te zorgen dat je verzekeringen aan blijven sluiten op je situatie.

Omdat verzekeringen toch belangrijke producten zijn in een mensenleven komen er vaak meer onderwerpen ter sprake dan ik hier kan vermelden. Als verzekeringsadviseur ben je soms een financiële huisarts die ook andere aandachtspunten signaleert. Dit hoeft niet eens altijd met verzekeringen te maken te hebben.

verzekeringsadviseur enschede

Bemiddeling van je verkeringsadviseur

Naast het adviseren van de juiste verzekering bij jouw situatie, sta ik ook klaar om de juiste verzekeraar voor je te zoeken. Ook als het mis gaat, sta ik als verzekeringsadviseur aan je zijde. Hierbij kun je denken aan het afhandelen van eventuele schades.

Vergoeding verzekeringsadviseur

Een verzekeringsadviseur Enschede lijk je soms gratis te kunnen inschakelen. Maar uiteraard moet ik ook ergens van kunnen leven. Bij de meeste verzekeringen is er nog sprake van provisie. Deze zit in de premie verwerkt, die je aan de verzekeraar voldoet. Hiervoor betaal je dus niets extra. Mocht het in uitzonderingsgevallen anders zijn, dan informeer ik je daar vooraf over.

hypotheekadviseur enschede

John is een adviseur die je recht doorzee maar ook zorgvuldig en volledig advies geeft. Hij zorgt ervoor dat je begrijpt welk contract je aan gaat en waarvoor je het contract aan gaat. Al met al een top adviseur.

19-07-2023 door Joël

Goede service en denkt altijd mee! Je kunt er je verzekeringsvragen altijd kwijt!

03-05-2023 door Jaap

Ik ken John al jaren als meedenkend, meelevend en oplossingsgericht mens. Staat altijd klaar voor raad en advies. Erg laagdrempelig, familiaire omgang.

18-04-2023 door Rob