Onafhankelijke hypotheekadviseur Enschede

Hypotheekadviseur in Enschede nodig? Je kan bij mij terecht of je nu in Enschede, Glanerbrug of ergens anders in Nederland wil gaan wonen. Bij je ouders thuis of in een huurwoning en je bent op zoek naar een koopwoning en de daarbij behorende hypotheek. Waar begin je dan?

Tegenwoordig start de zoektocht naar een huis, appartement bijna altijd op het internet. De bekende huizensites zoals Funda zorgen er voor dat je waarschijnlijk vrij snel een geschikte woning hebt gevonden. De volgende stap is het vinden van de juiste hypotheek, dit doe je bij een professionele hypotheekadviseur in Enschede.

John Bonke – Hypotheekadviseur

reCAPTCHA is required.
Hypotheek in Enschede

Hypotheek afsluiten

Maar dan? Hoe ga je dat huis of appartement betalen? Als je geluk hebt, heb je een loterij gewonnen of aan het einde van de regenboog een pot goud gevonden. Helaas is dat voor de meeste mensen niet van toepassing. Je zult er toch echt voor moeten lenen in de vorm van een hypotheek. Een hypotheek afsluiten dus.

Is dat erg? Nee, dat is niet erg, mits je beseft waar je aan begint. Het is misschien wel de grootste aankoop die je doet in je leven. Er uitgebreid de tijd voor nemen en hypotheekadvies in Enschede bij een onafhankelijk hypotheekadviseur vragen is zeker de moeite waard. Kosten voor hypotheekadvies lijken veel geld, maar die investering zal zich makkelijk terug verdienen.

Wat is een hypotheek?

Een financiering voor een woning noem je een hypotheek. Door het afsluiten van een hypotheek, bijvoorbeeld voor een appartement in Enschede, geef je de woning in onderpand bij de bank. De bank leent je hun geld en daarvoor betaal je de bank hypotheekrente, aflossing en/of premie. Jij mag er in wonen en op een paar beperkingen na, mee doen wat je wilt. Na afloop van het contract ben je in de meeste gevallen (uitgaande van de huidige regels) de eigenaar van de woning.

Hypotheek adviseur

Hypotheekadviseur in Enschede

Een hypotheekadviseur zoals ik, kent de regels, heeft de juiste connecties met de benodigde personen zoals notarissen, makelaars, bouwkundigen en taxateurs. Ik help je door het oerwoud van de regels in de financiële wereld en behoed je voor valkuilen. Ieder jaar neem ik deel aan diverse bijscholingen en volg de ontwikkelingen op de hypotheek- en verzekeringsmarkt op de voet. Ook ben ik op de hoogte van aantrekkelijke regelingen vanuit de overheid. Zoals bijvoorbeeld de starterslening en duurzaamheidslening.

Zodoende kun jij je concentreren op leukere dingen zoals het uitzoeken van een vloer of gordijnen voor je woning in Enschede of Glanerbrug. Het hypotheekadvies en het afsluiten van een hypotheek regel ik voor je. In de tussentijd hebben we regelmatig contact over de voortgang. Dat kan via de telefoon, e-mail, WhatsApp, maar uiteraard ook aan tafel.

De kosten voor mij als hypotheekadviseur Enschede verdien je over de hele looptijd doorgaans ruimschoots terug. Bijvoorbeeld door een scherpere rente te kunnen bieden dan je eigen huisbank waar je maar één keuze hebt. Namelijk de werkgever van hun hypotheekadviseur in Enschede. Daarnaast draag ik de verantwoordelijkheid voor het adviseren en aanbieden van een goede veilige hypotheek. Dat woont toch wel zo prettig!

Hypotheekadviseur voor Enschede en omstreken

Momenteel ervaren veel mensen, met name starters op de woningmark, problemen bij het vinden van een koopwoning. Het aanbod is klein en de prijzen zijn hoog.
Makelaars drijven de prijs daarnaast nog eens op doordat ze vaak meerdere gegadigden hebben voor één huis of appartement. Je moet tegen elkaar op gaan bieden op de prijs of voorwaarden. Dit spelletje spelen ze maximaal uit. Lees meer….

hypotheekadviseur enschede
Beoordelingen
Maak een afspraak met John

John heeft ons prima en deskundig geholpen. Hij dacht met ons mee en gaf goeie uitleg.

17-05-2020 door Herman

Ik heb bij diverse adviseurs een gesprek gehad, maar ik had nergens zo’n goed gevoel als bij John.  Aangezien ik nog geen woning heb gevonden ( het was gewoon een intake gesprek ), merkte ik dat veel adviseurs gehaast waren. John investeerde veel van zijn kostbare tijd in mij,…ondanks dat ik nog geen woning had gevonden. Bij veel andere adviseurs merkte ik dat ik pas welkom ben als ik echt een woning had gevonden,… zodat ze zeker wisten dat ze wel aan me konden gaan verdienen.

14-05-2020 door Natasja

John heeft het oversluiten van onze hypotheek op een persoonlijke, maar zakelijk duidelijk manier geregeld. Binnen enkele weken was de offerte er en vandaag is de hypotheek bij de notaris overgesloten.

28-04-2020 door Familie Nijhof