Onafhankelijke hypotheekadviseur Enschede

Dit kan je van mij, als hypotheekadviseur Enschede, verwachten:

  • Een kosteloos eerste gesprek
  • Een oprecht advies, zodat je zeker bent van een hypotheek die past bij jouw persoonlijke situatie
  • Flexibiliteit in het plannen van afspraken; dit kan bij mij op kantoor, bij jouw thuis of digitaal
  • Begeleiding op alle vlakken; van offerte tot het afsluiten van een hypotheek

Hypotheekadviseur Enschede nodig? Je kan bij mij terecht of je nu in Enschede, Glanerbrug of ergens anders in Nederland wil gaan wonen. Bij je ouders thuis of in een huurwoning en je bent op zoek naar een koopwoning en de daarbij behorende hypotheek. Waar begin je dan?

Tegenwoordig start de zoektocht naar een huis, appartement bijna altijd op het internet. De bekende huizensites zoals Funda zorgen er voor dat je waarschijnlijk vrij snel een geschikte woning hebt gevonden. De volgende stap is het vinden van de juiste hypotheek, dit doe je bij een professionele hypotheekadviseur Enschede.

John Bonke – Hypotheekadviseur

Hypotheek Contact

Hypotheek in Enschede

Hypotheek afsluiten

Maar dan? Hoe ga je dat huis of appartement betalen? Als je geluk hebt, heb je een loterij gewonnen of aan het einde van de regenboog een pot goud gevonden. Helaas is dat voor de meeste mensen niet van toepassing. Je zult er toch echt voor moeten lenen in de vorm van een hypotheek. Een hypotheek afsluiten dus.

Is dat erg? Nee, dat is niet erg, mits je beseft waar je aan begint. Het is misschien wel de grootste aankoop die je doet in je leven. Er uitgebreid de tijd voor nemen en hypotheekadvies in Enschede bij een onafhankelijk hypotheekadviseur Enschede vragen is zeker de moeite waard. Kosten voor hypotheekadvies lijkt veel geld, maar die investering zal zich makkelijk terugverdienen door hypotheekadviseur Enschede.

Wat is een hypotheek?

Een financiering voor een woning noem je een hypotheek. Door het afsluiten van een hypotheek met de hulp van hypotheekadviseur Enschede, bijvoorbeeld voor een appartement in Enschede, geef je de woning in onderpand bij de bank. De bank leent je hun geld en daarvoor betaal je de bank hypotheekrente, aflossing en/of premie. Jij mag er in wonen en op een paar beperkingen na, mee doen wat je wilt. Na afloop van het contract ben je in de meeste gevallen (uitgaande van de huidige regels) de eigenaar van de woning.

Hypotheek adviseur

Hypotheekadviseur Enschede

Een hypotheekadviseur zoals ik, de hypotheekadviseur Enschede, kent de regels, heeft de juiste connecties met de benodigde personen zoals notarissen, makelaars, bouwkundigen en taxateurs. Ik help je door het oerwoud van de regels in de financiële wereld en behoed je voor valkuilen. Ieder jaar neem ik deel aan diverse bijscholingen en volg de ontwikkelingen op de hypotheek- en verzekeringsmarkt op de voet. Ook ben ik op de hoogte van aantrekkelijke regelingen vanuit de overheid. Zoals bijvoorbeeld de starterslening en duurzaamheidslening.

Zodoende kun jij je concentreren op leukere dingen zoals het uitzoeken van een vloer of gordijnen voor je woning in Enschede of Glanerbrug. Het hypotheekadvies van de hypotheekadviseur Enschede en het afsluiten van een hypotheek regel ik voor je. In de tussentijd hebben we regelmatig contact over de voortgang. Dat kan via de telefoon, e-mail, WhatsApp, maar uiteraard ook aan tafel.

De kosten voor mij als hypotheekadviseur Enschede verdien je over de hele looptijd doorgaans ruimschoots terug. Bijvoorbeeld door een scherpere rente te kunnen bieden dan je eigen huisbank waar je maar één keuze hebt. Namelijk de werkgever van hun hypotheekadviseur Enschede. Daarnaast draag ik de verantwoordelijkheid voor het adviseren en aanbieden van een goede veilige hypotheek. Dat woont toch wel zo prettig!

Hypotheekadviseur Enschede en omstreken

Momenteel ervaren veel mensen, met name starters op de woningmarkt, problemen bij het vinden van een koopwoning. Het aanbod is klein en de prijzen zijn hoog.
Makelaars drijven de prijs daarnaast nog eens op doordat ze vaak meerdere gegadigden hebben voor één huis of appartement. Je moet tegen elkaar op gaan bieden op de prijs of voorwaarden. Dit spelletje spelen ze maximaal uit, daarom kan de hulp van hypotheekadviseur Enschede erg gunstig zijn. Lees meer….

hypotheekadviseur enschede

Nam alle tijd om alles uit te leggen en was duidelijk

26-07-2023 door Edwin

Als je goed hypotheek- en/of financieel advies nodig hebt. Dan ben je bij John aan het juiste adres.
John neemt je mee, denkt overal aan en denkt met je mee. Hij toets alle mogelijke manieren om te kijken of het haalbaar is en of het verstandig is.

Gesprekken verliepen vlot en makkelijk. Er is genoeg tijd om na te denken en alle onduidelijkheden worden weggenomen zodat je een correcte keuze kan maken.

John, nogmaals bedankt!

10-07-2023 door Khar-Cheong

Alle gesprekken met John hebben we als prettig ervaren. We hebben hem in het specifiek gekozen vanwege zijn kennis van defensie. Bij banken verliep het opvragen van het maximum te lenen bedrag altijd moeilijker vanwege het werk van mijn partner. John had daar kennis en kunde van, dus dat maakte het makkelijker. Hij wist vragen goed te beantwoorden en zit overal goed bovenop (ook als wij door alle hectiek vergaten te reageren ;)).

22-06-2023 door Marije