Nieuwe klanten aanbrengen

Al vanaf het moment dat ik in mei 2017 voor mijzelf ben begonnen, heb ik een groot deel van mijn nieuwe klanten te danken aan referenties van mensen waar ik mijn diensten al aan heb mogen verlenen. De welbekende mond- tot mond reclame.

Deze manier van reclame is voor ieder bedrijf natuurlijk de mooiste vorm van beloning. Het is voor mij een teken dat ik mensen goed heb geholpen. Ik ben deze ambassadeurs natuurlijk eeuwig dankbaar.

Meestal probeerde ik deze mensen te bedanken door ze bij gelegenheid een kleine attentie te geven in de vorm van een cadeaubon, fles wijn of kaasplank. Maar door de hectiek vergat ik het ook wel eens.

Zoals jullie weten ben ik een man van mijn woord dus ik wil mensen die aan mij denken ook daarvoor een passende beloning geven. Ik geef liever iets leuks aan mijn eigen klanten dan dat ik geld moet betalen aan opdringerige telemarketeers, online marketeers of makelaars die voor elke aan mij aangeboden potentiële klant veel geld willen hebben.

Om het voor mijzelf beter te kunnen bijhouden, heb ik mijn vriendelijke website bouwers gevraagd een formulier te maken waar je als bestaande klant een nieuwe klant kunt aanbevelen en daarvoor een leuke vergoeding kunt krijgen. Uiteraard is het voor iedereen, inclusief mijzelf, vrijblijvend om te besluiten om een dienstverleningsovereenkomst met elkaar aan te gaan.

De vergoeding is als volgt opgebouwd:
Nieuwe hypotheekklant 🡪 € 75,-
Nieuwe verzekeringsklant 🡪 € 25,-

De vergoeding wordt uitbetaald in de vorm van een Nederlandse cadeaubon naar keuze, nadat de nieuwe klant het bovengenoemde advies en / of product definitief heeft afgenomen. Dus bij een hypotheek dient de aangevraagde hypotheek te zijn uitbetaald aan de klant en bij verzekeringscontracten dient het contract tot stand te zijn gekomen en de bedenktijd te zijn verstreken.

Wil je het bij een lokale winkelier, welke niet tot een landelijke keten behoort, in Glanerbrug, Overdinkel, Losser, Lonneker of Enschede besteden aan producten dan mag je daar ook zelf iets uitzoeken voor dat bedrag en mij de bon of factuur sturen. Omdat ik de lokale ondernemer wil steunen is de bovengenoemde vergoeding dan € 5,- hoger*.

Lijkt dit je leuk? Vul dan het formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact op. Natuurlijk ga ik er wel van uit dat de potentiële klant er mee akkoord is dat je zijn of haar gegevens aan mij verstrekt en dat ik geheel vrijblijvend contact op mag nemen.

Nieuwe klanten aanbrengen

Uw gegevens:

Gegevens van de persoon die ik mag benaderen:

Contact opnemen over: