PARTICULIERE VERZEKERINGEN

Verzekeringen voor particulieren

PRIVÉ VERZEKERINGEN

In het dagelijkse leven loop je veel risico’s. Gelukkig ben je daar niet de hele dag mee bezig. Dat zou namelijk geen prettig leven zijn.  Het is wel goed om je af en toe te beseffen welke risico’s je loopt zodat je daar eventueel maatregelen tegen kunt treffen. Een verzekering van Bonke Financieel Advies uit Enschede is één van de maatregelen bijvoorbeeld.

Maar een verzekering afsluiten doe je pas nadat we ook de overige maatregelen hebben doorgenomen want misschien blijkt het dat je het risico (deels) zelf kunt dragen.

Samen met mij, je eigen verzekeringsadviseur, zet je periodiek alle risico’s en maatregelen even weer op een rijtje:

  • Wat is je situatie en wat is er aan veranderd;
  • Welke risico’s loop je;
  • Kun en / of wil je deze risico’s zelf (financieel) dragen;
  • Welke maatregelen kun en / of wil je treffen;
  • Is het te verzekeren;
  • Wat kost een verzekering afsluiten;
  • Wil je het verzekeren of kies je een andere maatregel.

Zoals je ziet is een verzekering afsluiten niet altijd noodzakelijk. Voor veel mensen is het wel de meest eenvoudige en betaalbare oplossing. Maar er zijn tal van andere maatregelen die je kunt treffen om risico’s te verkleinen of te voorkomen. Ook dat zijn zaken waar een verzekeringsadviseur rekening mee houdt. Een verzekering is in mijn ogen een middel, geen doel.

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding bij het zoeken naar en het afsluiten van een verzekering? Neem dan vrijblijvend contact op met Bonke Financieel Advies in Enschede.

Het is erg belangrijk dat we eerst even informeel kennis maken. Wat houdt jou bezig? Wat zijn je wensen? Wat voor een type mens ben je? En omgekeerd natuurlijk ook want je vind het misschien ook wel prettig om te weten wie ik ben. Een klik hebben met elkaar vind ik wel belangrijk. Als adviseur vraag ik best veel informatie van je. Dat vertel je toch liever aan een adviseur waar je een beetje goed mee door één deur kan?