MAAK EEN AFSPRAAK | WELKOM! 

Plan hier eenvoudig zelf een afspraak. Je bent op de gereserveerde datum en tijdstip van harte welkom op mijn kantoor aan de Najaarsweg 19 te Enschede. Vanwege de aanwezige apparatuur en de rustige omgeving heeft dit de voorkeur bij hypotheekgesprekken.

Wanneer je liever een afspraak bij jou thuis wilt en je woont verder dan 30 autominuten vanaf mijn kantoor, neem dan even contact met mij op om dit af te stemmen.

Ook is het mogelijk om een gesprek via de webcam te doen. Dit gaat via Microsoft Teams. Hierbij kun je ook op mijn beeldscherm meekijken waardoor het toch een beetje voelt alsof je bij mij op kantoor zit. Het zal nooit een persoonlijk gesprek kunnen vervangen, maar is zeker bij grote afstanden tussen jou en mij een erg fijne manier om te werken. Het merendeel van de klanten  is er naderhand erg enthousiast over. Je hoeft er niets voor te installeren. Een stabiele internetverbinding is wel aan te raden.

Kun je vanwege je werk ( bijvoorbeeld bij beroepen als internationaal chauffeur, militair etc. ) alleen een afspraak maken in het weekend, dan is dit in onderling overleg uiteraard ook mogelijk.