VERZEKERINGEN VOOR BEDRIJVEN EN EIGENAREN

Zakelijke en bedrijfsmatige verzekeringen

VERZEKERINGEN, HOE WERKT DAT NU EIGENLIJK?

Verzekeringen, altijd een beladen onderwerp. Net als bij veel andere onderwerpen heb je voor- en tegenstanders. In de afgelopen jaren heb ik al veel negatieve uitspraken over verzekeringen gehoord: Oplichterij, gebakken lucht, noodzakelijk kwaad en ga zo maar door.

Nu snap ik dat niet iedereen zo enthousiast is over verzekeringen zoals ik, het is ook mijn werk. Maar helemaal niets verzekeren doen veel mensen toch uiteindelijk niet. Er is een groep, erkend gemoedsbezwaarden genaamd die er helemaal van af zien.

Uiteraard is dat een vrije keuze. Of het een goede keuze is, laten we maar even in het midden.

Dus toch misschien niet zo verkeerd, een verzekering? Nee, een verzekering is in de basis eigenlijk een heel sociaal iets. We betalen allemaal een bedrag zodat de mensen die even pech hebben, financieel geholpen worden. Toch prettig als het jou treft, je ook een vergoeding krijgt om je schade te herstellen. Natuurlijk moet je het ook weer niet overdrijven met verzekeringen. Veel mensen zijn over verzekerd of hebben overlap in hun verzekeringspakket. Om dat te voorkomen heb je mij als financieel adviseur, die je gevraagd en ongevraagd bijstaat om voor je in kaart te brengen welke verzekeringen je wel en niet nodig hebt. En of je sommige risico’s zelf kunt dragen. Door regelmatig contact met je te houden zorg ik er voor dat je verzekeringspakket kloppend is en jij je kunt concentreren op de zaken die jij leuk vindt.

MAAK EEN AFSPRAAK

Het is erg belangrijk dat we eerst even informeel kennis maken. Wat houdt jou bezig? Wat zijn je wensen? Wat voor een type mens ben je? En omgekeerd natuurlijk ook want je vind het misschien ook wel prettig om te weten wie ik ben. Een klik hebben met elkaar vind ik wel belangrijk. Als adviseur in Enschede vraag ik best veel informatie van je. Dat vertel je toch liever aan een adviseur waar je een beetje goed mee door één deur kan?