Waar kun je in Enschede een goedkope verzekering afsluiten? Goede vraag. Dat kan bij Bonke Financieel Advies bijvoorbeeld.
Maar een goedkope verzekering afsluiten, is dat altijd verstandig? Dat is inderdaad de vraag die jezelf moet stellen zodra je verzekeringen gaat afsluiten.

Makkelijk en snel via internet verzekeringen afsluiten

Een tussenpersoon, die heb ik toch niet nodig? Ik kan toch heel snel en eenvoudig verzekeringen afsluiten bij Independer of bij de Hema? Daar kan ik 24 uur per dag terecht en die zijn echt super onafhankelijk, toch?

Tja, een verzekering afsluiten is in de basis niet zo ingewikkeld nee. Gewoon wat informatie invullen en klaar. Maar heb je nu wel alles goed ingevuld en begrepen? Heb je de keuze voor de juiste verzekeraar gemaakt? Ach, daar kom je vanzelf achter als je een keer schade hebt. Dan bel of mail je ze gewoon en dan lossen ze het vast wel op. Of niet?

Misschien wel ja. Bij eenvoudige schades waar alle feiten duidelijk zijn, zal het geen probleem zijn. Maar als het even wat lastiger wordt en een tegenpartij niet wil meewerken of je gewoon de chatbot niet snapt. Dan zit je op je vrije dag en weekend mooi uren te emmeren met een online verzekeraar, waar chatbots en een continu wisselend personeelsbestand de winst voor deze zogenaamde onafhankelijke zoekmachines hoog houden. Het is maar waar je zin in hebt.

Een tussenpersoon, die vele jaren ervaring heeft en elke dag met verzekeringen bezig is, kan je daar misschien een stuk beter helpen. Je bouw over langere tijd een relatie op en hij of zij kent je situatie. Wat je belangrijk vindt en wat niet. Dan hoef je niet elke keer alles opnieuw uit te leggen…… aan een chatbot.

Zijn verzekeringen via een tussenpersoon duurder?

Zou je denken hè?! Maar het grappige is, dat dit niet zo is. En even voor de duidelijkheid, Independer is ook een tussenpersoon, net als de Hema etc. Die doen hun werk ook niet uit liefdadigheid. Of wel?

Nee, zonder gein. Een lokale tussenpersoon, ook wel intermediair of assurantietussenpersoon genoemd kan vaak exact dezelfde verzekeraars en premies bieden als het internet. Soms zelfs betere en goedkopere. De reden hiervoor is dat verzekeraars zelf geen advies geven en juist graag zien dat klanten hun verzekeringen afsluiten via een tussenpersoon die verstand van verzekeringen heeft.

Daarnaast luistert een tussenpersoon, zoals ik, naar je persoonlijke wensen. Met de vakkennis die ik heb ga ik dan zoeken naar de beste oplossing. Een goedkope premie is lekker, maar de voorwaarden zijn minstens net zo belangrijk. Leuk als je weinig premie hoeft te betalen voor je verzekering, maar als je bij schade ook niets uitgekeerd krijgt, dan is goedkoop duurkoop.

Bonke Financieel Advies is een onafhankelijke tussenpersoon, zonder externe aandeelhouders. Er is dus op geen enkele manier sturing richting bepaalde verzekeraars. Natuurlijk heeft iedereen bepaalde voorkeuren gebaseerd op goede ervaringen. Daar waar zoiets het geval is, wordt dit ook netjes gemeld. Maar onderaan de streep is er evenveel keuze als bij een internetverzekeraar.

Helpt een tussenpersoon bij schades?

Natuurlijk! Dat is één van de redenen waarom je een tussenpersoon voor verzekeringen neemt. Om je te ontzorgen. Letterlijk al het werk uit handen nemen kan niet, maar wel veel. Je zult bijvoorbeeld wel zelf met je auto naar een schadebedrijf moeten rijden of thuis moeten blijven als een expert bij een lekkage komt kijken.

Maar de hele administratieve afhandeling regel ik voor je. Meestal kan dit vrij eenvoudig via e-mail, whatsapp of telefoon. Maar ook op kantoor of bij je thuis als dat noodzakelijk is. Hoef je geen oppas te regelen voor de kinderen.

Persoonlijk advies over verzekeringen

Geen zin om te mailen, bellen of appen? Dan maak je gewoon een afspraak bij mij op kantoor of bij je thuis. Onder het genot van een kopje koffie of wat anders bespreken we je verzekeringen. Dat doe ik altijd op een luchtige manier zodat het voor iedereen goed te volgen is.

Offerte voor verzekeringen

Als je wilt krijg je altijd eerst een vrijblijvende offerte voor je verzekeringen en indien je akkoord gaat, regel ik ook het opzeggen van verzekeringen bij je oude verzekeraar.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.