FINANCIEEL

Financiering, krediet of lening? Verschillende woorden voor hetzelfde product. Maar wat is het nu precies? Hieronder probeer ik kort uit te leggen wat de meest voorkomende vormen van kredieten inhouden.

Vaak gaan mensen voor financieringen naar hun huisbank. Daar is in principe niets mis mee, maar vaak zijn de kleinere gespecialiseerde kredietbanken voordeliger. Goed (laten) vergelijken loont dus zeker de moeite. Leningen afsluiten moet je doorgaans niet doen als je het geld zelf ter beschikking hebt. Ik maak wel eens mee dat mensen veel geld op hun spaarrekening hebben staan bij hun bank in Enschede, maar toch een krediet afsluiten omdat ze anders rente mislopen op hun spaargeld…

GA NAAR KREDIETEN

“Leuker kunnen we het niet maken…”

De bekende slogan van de belastingdienst. Ondanks dat het tegenwoordig met de vooraf door de belastingdienst ingevulde belastingaangifte wel iets eenvoudiger is geworden, ervaren veel mensen het toch niet automatisch als makkelijker. Je moet er hoe dan ook even tijd voor nemen.

GA NAAR BELASTINGEN

Het is erg belangrijk dat we eerst even informeel kennis maken. Wat houdt jou bezig? Wat zijn je wensen? Wat voor een type mens ben je? En omgekeerd natuurlijk ook want je vind het misschien ook wel prettig om te weten wie ik ben. Een klik hebben met elkaar vind ik wel belangrijk. Als adviseur in Enschede vraag ik best veel informatie van je. Dat vertel je toch liever aan een adviseur waar je een beetje goed mee door één deur kan?

maak een afspraak