Wat kan ik voor je betekenen?

/Wat kan ik voor je betekenen?
Wat kan ik voor je betekenen? 2017-05-23T11:15:21+00:00

Wat kan ik voor je betekenen?

Naar je wensen en / of problemen luisteren.

Of je nu een auto, bromfiets, huisdier of huis wilt verzekeren. Graag iets wilt weten over het kopen van een huis en het afsluiten van een hypotheek. Of dat je jezelf afvraagt of je werkgever je zomaar op straat mag zetten. Ik help je graag op weg.

Nadenken of ik of iemand binnen mijn netwerk iets voor je kunnen betekenen.

Ik kan verzekeringen, hypotheken, financieringen en overige financiële producten aanbieden van een groot aantal banken en verzekeraars. Voor zowel de particulier als kleine bedrijven. Mijn kantoor is volledig onafhankelijk. Dat wil zeggen dat geen enkele bank of verzekeraar een belang of zeggenschap heeft. Ik sta naast jou als klant en niet naast of onder de bank / verzekeraar.

Daarnaast heb ik een groot netwerk van specialisten waar ik je naartoe kan doorverwijzen mocht ik je niet zelf kunnen helpen. Hierbij kun je denken aan notarissen, advocaten, makelaars, schadeherstellers, bouwbedrijven en ga zo maar door. Doe je zelf iets wat voor je collega klant van pas kan komen, laat het mij dan weten. Ik neem je graag op in mijn netwerk.

Advies geven over een mogelijke oplossing.

Als we samen je wensen en / of problemen duidelijk op papier hebben en ik iets voor je kan betekenen, ontvang je een duidelijk advies hierover.

Je wensen uitvoeren.

Zodra je de beslissing hebt genomen om mijn advies op te volgen, regel ik alles voor je. Zodoende kun je jezelf concentreren op de dingen die je leuk vind om te doen.

Om mijn dienstenpakket nog even kort samen te vatten in de bekende termen:

  • Verzekeringen voor particulieren en bedrijven;
  • Hypotheken;
  • Financieringen (ook wel kredieten genoemd);
  • Overige financiële producten;
  • Financieel advies;
  • Mijn netwerk ( notarissen, advocaten, schadeherstellers, bouwbedrijven, taxateurs etc. etc. );
  • Begeleiding van mensen die willen verhuizen (emigreren) naar Duitsland of terugkeren;
  • Ook kan ik mensen helpen die overwegen om voor zichzelf te beginnen. Omdat ik zelf kort geleden begonnen ben als zelfstandige heb ik alle
  • stappen die je moet zetten nog fris in het geheugen en ben bereid om deze kennis met je te delen.

Ook kan ik mensen helpen die overwegen om voor zichzelf te beginnen. Omdat ik zelf kort geleden begonnen ben als zelfstandige heb ik alle stappen die je moet zetten nog fris in het geheugen en ben bereid om deze kennis met je te delen.